Vlaamse Technische Kring

Op 7 maart organiseert VTK de jaarlijkse VTK Jobfair in de Brabanthal. 145 bedrijven zijn deze dag aanwezig om zich aan jou voor te stellen tussen 10u en 17u. Deze dag is de ideale gelegenheid om op zoek te gaan naar jouw toekomstige werkgever. Om ervoor te zorgen dat je deze zoektocht naar een job op een optimale manier kan aanvatten voorzien wij naamstickers, een gepersonaliseerd grondplan en een QR-code kaart met daarop al je gegevens.

Inschrijven voor de VTK Jobfair kan tot maandag 5 maart 23u59 via http://jobfair.vtk.be/subscription

Wij voorzien voor iedereen die voor 13u30 aanwezig is een gratis middagmaal (pasta of wok). Op het einde van de dag is er een wedstrijd waar mooie prijzen worden verloot onder alle inschrijvingen (o.a. tickets voor Pukkelpop, een ballonvaart of een tandemsprong).

De Brabanthal is vanuit Heverlee/Leuven slechts een kwartiertje fietsen. Om het nog makkelijker te maken, leggen we opnieuw shuttlebussen in vanaf de Bodart parking en de parking aan Werktuigkunde (C300) naar de Brabanthal. Deze zal vanaf 9h45 elk half uur vertrekken. Vanaf het station van Leuven rijden bus 4 en bus 630 tot aan de Brabanthal.

Verdere info over elk van de 145 aanwezige bedrijven en de indeling van de Brabanthal vind je op http://jobfair.vtk.be

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1284760258334479/