Vlaamse Technische Kring

Welkom op de pagina van VTK Bedrijvenrelaties, de faculteitskring van de studenten burgerlijk ingenieur en burgerlijk ingenieur-architect aan de KU Leuven. VTK Bedrijvenrelaties staat in voor de contacten tussen de laatstejaarsstudenten en hun 'toekomstige' werkgevers. In dat verband kunnen wij u heel wat mogelijkheden aanbieden omtrent recrutering en branding opties.

Hoe kunnen wij een meerwaarde bieden?

Samengevat brengen we de studenten dichter bij hun potentiële werkgevers door een ruime waaier aan activiteiten. Onze grootste activiteit is de Jobfair, dit is de grootste jobbeurs voor ingenieursstudenten in België. U kan bijvoorbeeld ook een CV-boek kopen met de CV's van afstuderende laatstejaars in en uw bedrijf extra promoten in de Bedrijvengids die op de Jobfair wordt uitgedeeld aan alle bezoekers.

Daarnaast organiseren we ook enkele BR-Launches en een Stagebeurs. We geven bedrijven ook de kans om zich kenbaar te maken bij de studenten via mailings, facebookposts op onze eigen VTK Corporate Relations pagina en presentatiemogelijkheden.

Verder is er ons Recruitmentplatform, Corporate Platform. Daar kan u al uw vacatures en stages gratis publiceren. Tevens kan u uw evenementen op de VTK-site plaatsen, waar ze prominent zichtbaar zijn voor de studenten. Deze kunnen ook via mail of sociale media verder gepromoot worden, om de studenten op een directe en bijzonder efficiënte manier te bereiken.

Neem rustig een kijkje op onze site om een mooi beeld te krijgen omtrent de activiteiten en andere aanbiedingen. Indien u zelf ideeën heeft of bepaalde activiteiten op het oog heeft, kunnen we hieromtrent zeker eens samenzitten om de mogelijkheden te bekijken.

Contact

Om meer te weten te komen omtrent Bedrijvenrelaties en onze recruitment-mogelijkheden, aarzel niet een mailtje te sturen naar . U ontvangt zo snel mogelijk ons contactdossier met daarin de concrete details en de mogelijke recruitmentopties die wij u kunnen aanbieden.