Vlaamse Technische Kring

Welkom op de pagina van Bedrijvenrelaties van de Vlaamse Technische Kring, de faculteitskring van de studenten burgerlijk ingenieur en burgerlijk ingenieur-architect aan de KU Leuven. VTK Bedrijvenrelaties staat in voor de contacten tussen de laatstejaarsstudenten en hun 'toekomstige' bedrijven. In dat verband kunnen wij u heel wat mogelijkheden aanbieden omtrent recrutering.

Hoe kunnen wij een meerwaarde bieden?

Gaande van een Jobfair tot een CV-boek, VTK Bedrijvenrelaties heeft tal van mogelijkheden om uw bedrijf in contact te brengen met de afstuderende ingenieurs die voldoen aan het door u gestelde profiel. Neem rustig een kijkje op onze site om een mooi beeld te krijgen omtrent de activiteiten en andere aanbiedingen. Indien u zelf ideeën heeft of bepaalde activiteiten op het oog heeft, kunnen we hieromtrent zeker eens samenzitten om de mogelijkheden te bekijken.

Neem zeker ook eens een kijkje op het BR Platform, waarop u bedrijfspagina’s kan aanmaken en hieraan vacatures en evenementen kan linken.

Contact

Om meer te weten te komen omtrent Bedrijvenrelaties en onze recruitment-mogelijkheden, aarzel niet een mailtje te sturen naar . U ontvangt zo snel mogelijk een contactdossier van ons met daarin de concrete details en de mogelijke recruitmentopties die wij u kunnen aanbieden.