Revue

Only for Dutch speaking students

WAT IS REVUE?

Al meer dan 50 jaar organiseert een grote ploeg burgies en archies een totaalspektakel waarin eens goed gelachen wordt met onze proffen. We combineren hiervoor theater met dans en live muziek. De teksten worden zelf geschreven, het decor wordt ineen geknutseld, de kostuums worden bijeen gestikt, de dansjes worden verzonnen en zelfs de arrangementen voor de muziek werken we zelf uit.

Verschillende werkgroepen leveren gedurende het academiejaar hun bijdrage. Zo zijn alle talenten welkom bij de werkgroepen Acteurs, Muziek(+Zang) en Dans. Heb je te kampen met podiumangst dan kan je achter de schermen meedraaien in de werkgroepen Sgreivers, Decor, Textiel, Promo, Catering, Techniek of IT. Daarnaast kan je ook komen genieten van de interne activiteiten, zoals een kerstfeestje en een cantus, die revue elk jaar organiseert.

MEER INFO

Voor meer informatie over onze werkgroepen of om medewerker te worden, neem je ook zeker eens een kijkje op onze website of kan je ons .

Ook dit jaar organiseren we weer enkele infomomenten! Op deze infomomenten zal een korte uitleg gegeven worden over Revue en zijn werkgroepen. Daarna kunnen vragen gesteld worden en kan je je opgeven als medewerker voor 2020-2021. De infomomenten vinden dit academiejaar plaats in aula 200L 00.07 op:

  • Dinsdag 29 september: 20u00-21u00
  • Woensdag 30 september: 12u30-14u00 en 20u00-21u00

De Revueshows zullen doorgaan op 23, 24 en 25 maart 2021 in de Minnepoort.