Never Stop the S(up)port

INHOUD

Ondanks dat de 24 urenloop niet kan doorgaan dit semester, willen we toch licht laten schijnen op dit grote evenement en de impact ervan met een unieke lezing. Vragen als ‘ Hoeveel kunnen de limieten nog verlegd worden qua aantal rondjes’, ‘ Wat gebeurt er in het lichaam tijdens zo’n 24 urenloop’, ‘ Hoe groot is de impact van supporters op een prestatie’ en nog veel meer staan deze avond centraal.

De gastsprekers die we zullen verwelkomen zijn de volgende:

  • Hugo van Hamme (professor aan faculteit ingenieurswetenschappen en derde in zijn leeftijdsgroep op de IronMan in Hawaii)
  • Peter Hespel (eveneens professor aan de KULeuven, gespecialiseerd in inspanningsfysiologie)
  • Kim Gevaert (olympisch goud op de 4x100m)
  • Maarten Van Gramberen (sportjournalist bij de VRT)

Samen met hen nemen we de invloed van hardlopen op lichaam en geest onder de loep en wordt dit toch een dag om nooit te vergeten.

PRAKTISCH

Individueel INSCHRIJVEN is verplicht ( link verschijnt donderdag 15 oktober om 19u in het evenement). Achteraf ontvang je een mail met info over de coronamaatregelen voor zowel aankomst als het evenement zelf.

TIMING 21 oktober is als volgt: om 20.00u worden de eerste groepen toegelaten en om 20.15u de tweede groep, waarna om 20.30u het panelgesprek kan beginnen.

Om in deze Corona-tijden iedereen de kans te geven om mee te genieten van deze informatieve avond zal de lezing ook online worden uitgezonden!

Meer info? Zie https://fb.me/e/2QNKt9nto