Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 1 oktober 2012
Download het Bakske in PDF hier


We hebben het jaar goed ingezet met belachelijk toffe openingscantus en andere onthaalactiviteiten. Deze week geven we ons nogmaals 100% met topactiviteiten zoals onze spetterende openingsTD en voor de schachtjes een PeMe-avond!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK Bureau

Nu het nieuwe academiejaar begonnen is vliegen wij er ook stevig in. Daarom houden we deze week het eerste VTK Bureau! Heb je zelf ideeën, klachten of suggesties? Of heb je gewoon zin om met ons mee te discussiëren over een aantal actuele thema's binnen het onderwijs aan onze faculteit? Kom dan zeker eens een kijkje nemen! Het VTK Bureau gaat door op woensdag 3 oktober om 12u45 in lokaal BOKU 03.10 (gebouw bouwkunde). Schrijf je in op de website vóór dinsdag 12u00 om een gratis broodje en drankje bij de vergadering te krijgen.

VTK OpeningsTD

Gegroet iedereen! Voor diegenen die het nog niet weten: woensdag is het de openingsTD van VTK! Voor de leden gratis, voor de niet-leden slechts 3 euro's. Laat u bedienen op de beats van DIMITRI WOUTERS, DJ THIRTEEN en CUBANGO. Naast het gewone gerstenat worden wodka watermeloen alsook andere tropical cocks in de cocktail bar geserveerd, champagne in de champagnebar. De vroege bezoekers kunnen zich helemaal in het tropical theme inleven met gratis hawaikransjes. See Ya There Crazy Bitches!!! Be a pip or nip!

Citytrip Wenen

Ben jij ook al terug aan het wegdromen van vakantie hoewel het jaar nog maar pas begonnen is? Hou dan 2 tot 5 februari zeker vrij voor een onvergetelijke reis, want dan gaat VTK naar Wenen! Het is slechts €250, tegen zo'n spotprijs zeg je toch geen nee? Meer informatie en details volgen heel binnenkort!

Halftime!

Studeer je voor het derde jaar aan onze faculteit? Heb je altijd al eens willen weten wat het is om een TD op poten te zetten, een cantus voor te zitten of Leuven vol te plakken met zelfontworpen posters? Dan is Halftime zeker iets voor jou: de organisatie van een onvergetelijke week en een episch weekend, voor en door derdejaars. Ben je geïnteresseerd om zowel de ouwe zakken in de master als de nieuwe lichting studentjes duidelijk te maken dat het derde toch echt wel het beste jaar is? Kom dan op donderdag om 20u naar BOKU 03.10 voor de (vrijblijvende) startvergadering. We leggen je er uit wat Halftime precies inhoudt en op welke manieren je allemaal kan meewerken. Als je graag deel wil uitmaken van onze jaarwerking, maar niet aanwezig kan zijn, stuur dan een mailtje naar halftime@vtk.be. Tot dan! Het voorlopige Halftime-team

Startvergadering Revue

Deze week houdt Revue 2013 zijn startvergaderingen. Dan geven we meer uitleg over het jaarlijkse totaalspektakel en krijgen nieuwkomers de kans om zich in te schrijven. De vergaderingen gaan door op maandag 1 en dinsdag 2 oktober om 20u00 in 200M 00.07. Iedereen die interesse heeft in Revue is van harte welkom. Wie wil acteren, sgreiven, dansen, decorbouwen, textiel bricoleren, IT’en of wie met licht en geluid wil werken, krijgt bovendien een snoepje. Tot dan! PS: Wie niet kan komen maar toch geïnteresseerd is kan altijd mailen naar revue@vtk.be!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW