Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 21 april 2013
Download het Bakske in PDF hierHet Bakske (bakske@vtk.be)

Sport van de maand april: Beachvolley en wraps

Nu de zon eindelijk is beginnen schijnen, organiseert VTK voor jou een zomers beachvolleybaltornooi op maandag 29 april. Je kan je ploeg (minstens 4 personen) gratis inschrijven via onze site en zo kans maken op één van de prachtige prijzen.Om onze honger te stillen, zullen we heerlijke wraps voorzien aan € 1,5, ook als je niet meedoet aan het tornooi kan je nog steeds wraps komen eten. Voor iedereen die wel meedoet aan het tornooi zal er een gratis drankje worden voorzien. Het tornooi vindt plaats op de beachvolleybalveldjes aan gebouw De Nayer, van 18u00 tot 21u00.

VTK Surfreis

Na de VTK skireis komt er nu ook de VTK Surfreis! We gaan samen met Surfblend naar Molliets voor een luttele prijs van 299 euro. Hierin zijn inbegrepen: 7 overnachtingen, busreis heen en terug, halfpension, gebruik van alle surf- en sportmateriaal, camp T-shirt en extra’s zoals een gratis strandcantus en 3 gratis drankkaarten. We vertrekken vrijdagavond 5 juli en zijn zondagochtend 14 juli terug. Inschrijven doe je via www. surfblend.be/vtk

BEST

De deadline gemist om te appliceren voor een BEST Summer course? Niet geaccepteerd voor de course die je wilde volgen? Nog nooit van BEST gehoord? NO PANIC! Net zoals er Summer Courses zijn, organiseert BEST ook Autumn Courses. Het principe is simpel: je kiest een cursus die je interesseert, schrijft een motivatiebrief, en je bent weg naar een of andere Europese stad in een of ander Europees land... En dat alles voor minder dan 40 euro! Barcelona, Rome, Athene? Of liever Izmir, Maribor of Sofia? Op http://best.eu.org vind je alle mogelijke cursussen. Appliceren kan nog tot 12 mei.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW