Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 10 maart 2013
Download het Bakske in PDF hierHet Bakske (bakske@vtk.be)

Galabal des Vlaamse Technische Krings

Deze vrijdag is het weer zover, het jaarlijkse decadente feestje, ook wel bekend als het Galabal des Vlaamsche Technische Krings. Vind jezelf een date, een kostuum en zak af naar Birmingham Palace. Een prachtige locatie, dj’s van topformaat, een goochelaar, fancy cocktails, het staat allemaal op jou te wachten. Dit jaar zal het Galabal des Vlaamsche Technische Krings doorgaan op 15 maart in Birmingham Palace, een toplocatie in hartje Brussel. Kaarten zijn nog steeds elke middag vanaf 12u30 beschikbaar in het Theokot.

Win een limousine!

Heb jij een kaartje voor het Galabal des Vlaamsche Technische Krings en wil je dit jaar in pure decadente stijl arriveren in een limousine, neem dan een foto van jezelf in het thema “gala” en tag ons op de foto!! Voor het volledige reglement bezoek onze facebook-page of vtk.be/on/galabal.

P&G Networking event

Ben je op zoek naar een boeiende stage? Kom dan zeker naar het Procter & Gamble Networking event op maandag 11 maart om 20u00 in het Thermotechnisch Instituut. Op het programma staan een bedrijfspresentatie en een informele receptie met ingenieurs van P&G. P&G biedt zowel stages aan voor chemisch ingenieursstudenten als voor werktuigkundige en elektrotechnische ingenieursstudenten. Ook laatstejaars op zoek naar een job zijn welkom.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW