Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 7 - 6 november 2017
Download het Bakske in PDF hier

Caraoke
Maandag 6 november | 21u00 | Theokot

Maandag 6 november is het zover: Theokot opent zijn deuren voor een fantastische Caraoke! Breng je vrienden mee, zing je favoriete liedje en maak er een fantastische avond van! Kom genieten van bier en frisdrank aan €0,20 en cocktails (Passoa Orange & Appeljenever Ice-Tea) aan 1,50 euro. Voor elke goede performance krijg je gratis een halve liter Cara Pils als beloning! Doorheen de avond zij n er bovendien gratis hapjes voor alle aanwezigen! Geen zin om te zingen? Kom dan bierpongen voor slechts 1,50 euro!

Massacantus
Dinsdag 7 november | 18u30 | Alma 3 TD

Cantusliefhebbers van LBK, VTK, Scientica en Apolloon! Verenig u voor de grootste cantusstrijd van Heverlee: de Massacantus der Heverleese Kringen! Kom op 7 november naar de grote tent voor Alma 3 en bewijs dat jouw kring de Heerser van Heverlee is. Zet die keelgaten open en laat jouw lever al acclimatiseren, want er gaan vele liters bier en sangria vloeien! Zet je op aanwezig en hou dit evenement goed in het oog voor de kaartenverkoop van jouw kring. Wij verwachten jullie vol enthousiasme op deze legendarische cantus voor de kringen van de Heverlee Hills, en hopen prachtig engelengezang te horen en snelle adjes te zien! Wij kijken er alvast naar uit! VTK, Scientica, Apolloon en LBK

VTK Bureau 4
Woensdag 8 november | 12u45 | ESAT B91.00

Een iets langer bureau, maar echt bomvol interessante discussies! Eerst voeren we de discussie of we een GRE (een gestandaardiseerd universitaire examen, zeker eens opzoeken!) willen invoeren voor de internationals die in onze masters instromen. Dit koppelen we terug naar de Facultaire Werkgroep Internationalisering. Daarnaast heropenen we de oude discussie over alle vormen van betalende leerondersteuning. Ten slotte sluiten we af met het kristalliseren van de ideeën rond de herindeling van het academiejaar en geven we die vrijdag mee aan de Universitaire Werkgroep Herindeling! De discussies moeten gevoerd worden, dus mogelijk duurt het bureau wel wat langer. Het is echt geen probleem als je na een van de discussies vertrekt. Iedereen welkom!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW