Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 5 - 22 oktober 2017
Download het Bakske in PDF hier

24 urenloop
Dinsdag 24 oktober | 20u00 | Atletiekpiste

Eeuwige roem, een plaatsje in de geschiedenigsboeken en een gigantische kater de ochtend na het overwinningsfeestje, dat staat elke student burgerlijk ingenieur/burgerlijk ingenieur architect te wachten deze week. Menig grootvaders en -moeders zullen hun kleinkinderen nog vertellen over deze dagen. 24 en 25 oktober, 2017, zullen ingeprent staan in de geheugens als dé dag dat VTK de repressie van Apolloon op heroïsche wijze wist te doorbreken.

VTK Bureau 3
Donderdag 26 oktober | 12u30 | BOKU 04.20

Dit bureau komt er een gastspreker, een oud-praeses van VTK, een toelichting geven over een nieuw op te richten vertegenwoordiging niveau: het forum burgerlijk ingenieursstudenten Vlaanderen. Daarbuiten gaan we verder in op de instroom vereisten van de master voor studenten van binnen- en buitenland. Er loopt de discussie alle internationals de ingangsproef GRE te laten afleggen, maar wat zijn de consequenties voor ons?

Startvergadering werkgroep cantus
Maandag 23 oktober | 19u00 | BOKU 04.20

Heb jij altijd al gedroomd om beter te leren cantussen, mee te werken aan een cantus of zelfs vooraan aan de tafel te zitten? Ben jij fan van de wekelijkse tekstjes in het bakske? Dan is werkgroep Cantus de ideale plek voor jou! Kom maandag 23/10 om 19u naar onze startvergadering in BOKU 04.20 en neem eens een kijkje! Tot dan - Ut vivat crescat et floreat! WG-cantus

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW