Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 12 - 12 dec 2016
Download het Bakske in PDF hier


Deze laatste week van het Bakske staan er nog een paar leuke activiteiten op het programma!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Theokot Kerstdiner
Maandag 12 dec | 18u30 | Theokot

Altijd al gedroomd van een fancy etentje in ons geliefde Theokot? Of zit je al maanden te wachten om die mooie deerne/heer uit jouw aula mee te vragen naar wat het leukste (en goedkoopste) viergangendiner van het jaar wordt? Kortom receptie en een heerlijk 4gangenmenu met zalige wijn (en frisdrank) à volonté voor het spotprijsje van 25 euro!

De Slimste Ingenieur ter Wereld
Dinsdag 13 dec | 20u00 | MTC Grote Aula

De meest epische VTK quiz van het jaar komt eraan: op dinsdag 13 december om 20u vindt de BV quiz in het thema van De Slimste Mens Ter Wereld plaats. De presentator van de avond is niemand minder dan de enige echte Allerslimste Mens Ter Wereld, Bert Kruismans!

Kerstcantus for life
Woensdag 14 dec | 20u00 | Waaiberg

Het jaar en het semester naderen hun einde. Dat is heel triest, want we gaan onze vriendjes en vriendinnetjes een tijd moeten missen, de examens staan voor de deur, er zijn weer een hele hoop goede voornemens niet behaald, … MAAR: er zijn ook leuke kanten aan december, zoals winter en kerst!! Daarom brengen we de kerstsfeer naar boven en organiseren een superzalige kerstcantus, zodat we nog een keer met al onze vrienden samen een avondje kunnen doorbrengen. Dit jaar gaat het inkombedrag van elk ticket integraal naar Music For Life. Als goede doel kozen we Fonds Dieter, dat ondersteuning biedt aan kansarme jongeren die graag willen studeren. Als burgerlijk ingenieurs (architecten) weten we allemaal wel hoe belangrijk het is dat je steun krijgt uit je omgeving, dit naast motivatie en aanleg. Op deze manier willen we daar ons steentje aan bijdragen.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW