Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 8 - 14 nov 2016
Download het Bakske in PDF hier


Deze week is er voor ieder wat wils. Van een jamsessie tot VTK bureau 4. Van de massacantus tot de nieuwe Harry Potter film. Keuze genoeg!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Massacantus der Heverleese kringen
Woensdag 16 nov | 18u00 | Alma 3

Nu we een paar weken ver zijn, is het weer tijd voor de jaarlijkse afspraak om aan Leuven te laten zien wie de Heverleese kringen zijn. Na deze weken zijn we binnen de kringen al goede vriendjes maar het is tijd om ook buiten de kringgrenzen sociaal te zijn. Vergezel ons op het grasveld voor Alma 3 samen met LBK, Apolloon en Scientica om de decibelmeters tilt te doen slaan.

VTK at the movies: Fantastic Beasts and Where to Find Them
Woensdag 16 nov | 19u00 | Kinepolis Leuven

Attentie aan alle Dreuzels! Neem de trein op Platform 9¾ en zet samen met VTK en Kinepolis een nieuwe stap in de magische wereld van J.K. Rowling. Kom met VTK@ Movies naar de PREMIERE van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ en laat je omverblazen.

VTK Bureau 4
Woensdag 16 nov | 12u45 | ELEC B91.100

Onderwijssympathisanten opgelet! Ook deze week presenteert VTK Onderwijs u de meest actuele onderwijstopics op ons geliefde VTK Bureau! Deze informele onderwijsvergadering is zoals altijd open voor iedereen, en wordt vergezeld van een broodje en drankje voor zij die zich inschrijven op on.vtk.be.bureau. Tot dan!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW