Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 3 - 21 feb 2016
Download het Bakske in PDF hier


Kanweek stelt voor:
F.C. De Kanpioenen!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Kanweek
Zo 21 feb - Do 25 feb

Het hele menu is in thema van F.C. de Kanpioenen. Als aantrekkelijk aperitiefje bieden we jullie een pussycat-fakfeestje aan op zondag. Vervolgens een overheerlijk voorgerechtje onder de vorm van een worstenbarbecue op maandag. Dinsdag volgt ons tussengerechtje genaamd Kanpioen zijn is plezantus. Met andere woorden: een cantus! Woensdag zijn we toe aan het hoofdgerecht bestaande uit een fantastische lasershoot. Op donderdag volgt nog een dessertenbuffet genaamd NostalgieTD.

Interfacultaire Rockrally
di 23 feb | 18u30 | Het Depot

Na de voorrondes van vorig semester, nemen de beste Leuvense studentenrockbands op dinsdagavond 23 februari het tegen elkaar op in de finale van het IFR in Het Depot. Vanaf 18u30 geven achtereeenvolgens volgende bands het beste van zichzelf: Boondogs – De Kelten, Between meadows – Ekonomika, Jars – VTK, mr Catfish – Chemika, Stadswacht – Alfa en Common Nonsense (winnaar IFR 2013–2014, VTK) als afsluitende act.

Hopelijk tot dan!

De 24 uren van 't ElixIr
di 23 feb - wo 24 feb | 22u00 | 't ElixIr

Het is weer zover, de '24 uren van 't Elixir' komen eraan!
We beginnen er dinsdag om 22u aan met een episch carnavalsfeestje, en gaan door tot 22u op woensdag. In tussentijd voorzien wij jullie van leuke activiteiten, lekker eten, en doorlopend booze, snacks en feest! Kom zeker eens een kijkje nemen!
Programma: Zie FB event (Inschrijven voor de activiteiten is verplicht)

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW