Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 11 mei 2015
Download het Bakske in PDF hier


Beste student

De Faculteit Ingenieurswetenschappen meldt u met droefheid het overlijden van Jeroen Michiels, ingeschreven in de opleidingen bachelor in de ingenieurswetenschappen en Master of Chemical Engineering.

Hij overleed te Leuven op 7 mei 2015.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Fridgewars

We vallen de frigo’s aan!! Vele soorten bieren zullen voor een spotprijs over de toog gaan! We zullen werken met een tombola systeem: voor €1 kan je een lotje kopen en zo genieten van een speciaal bier. En er is meer: aan bepaalde lotjes is een geweldige prijs verbonden! Geen reden dus om je kansen niet te komen wagen, mis dit feestje zeker niet!

Finalecantus

Vooraleer mijn activiteitenteam samen met jullie in de boeken duikt, presenteren we jullie nog een laatste knalactiviteit. Woensdag trekken we voor een laatste keertje samen naar de Waaiberg om liedjes te zingen op onze jaarlijkse finale cantus. Onze kelen smeren doen we voor de gelegenheid met verse mojito’s en voor de sfeer zal niemand minder dan Huub Hangop zorgen.
Je plaatsje kan je kopen op maandagmiddag in het Theokot, 12u30. Leden betalen 10 euro, niet-leden 15 euro. See you there!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW