Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 25 februari 2015
Download het Bakske in PDF hier


Om deze week samen te vatten met een woord: Kanweek! Amuseer je deze week te pletter met activiteiten van onze geliefde eerste en tweede jaars op Amerikaanse stijl!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Kanweek!

Terwijl de mensen van het praesidium een beetje uitrusten na de Afrekening neemt Kanweek het over! Elke avond staat er wel een activiteit gepland, dus als je niets te doen hebt, dan heb je nu geen excuus meer om zogezegd te blokken op je kot! De préfilmavond was al een groot succes, iedereen die erbij was heeft genoten van de films (en het bier en de bitterballen en de curryworsten!). Zij die er niet bij waren hadden ongelijk!

LAAT JE STEM HOREN - online studentenbevraging

Deze maand krijgen de studenten weer de kans om hun ongezouten mening te geven over het afgelopen semester. Vond je vakken geweldig? Waren sommige handboeken niet geschikt of te beperkt? Waren de assistenten een uitstekende hulp? Was alles rond het verloop van het examen duidelijk? De KU Leuven wil het allemaal te weten komen via de online studentenbevraging op www.kuleuven.be/onderwijs/evaluatie

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW