Vlaamse Technische Kring

Het belangrijkste instrument om aan jouw toekomstige job te geraken is jouw CV. Om je wat te begeleiden bij het opstellen van je CV organiseert Bedrijvenrelaties een aantal initiatieven om de kwaliteit van je CV te verbeteren of je CV te verspreiden tot bij bedrijven.

Careerevening

Het concept: Bedrijvenrelaties nodigt een spreker met ervaring in Human resources om een avondje te komen spreken over hoe je doeltreffend solliciteert. Alle tips and tricks over hoe je een CV schrijft kom je op deze avond te weten.
De datum onbepaald
De plaats onbepaald

CV Screening

Het concept: Bedrijvenrelaties nodigt een bedrijf met een ervaren kennisbank over CV's en solliciteren uit naar de campus om jouw persoonlijke CV onder de loep te nemen. Een ervaren recruiter neemt 15 minuten van zijn tijd om feedback te geven over de layout, opbouw en inhoud van jouw CV.
De datum Donderdag 3 december
De plaats onbepaald
Inschrijven? kan nog niet, deze link komt nog online . Deadline hiervoor is 11 februari om 22u.

CV Boek

Het concept: Jij vult een formulier over jezelf in met een aantal afgebakende velden. De lay-out in dit CV Boek is namelijk voor iedereen dezelfde. Op die manier kunnen bedrijven heel gemakkelijk CV's vergelijken en beoordelen op inhoud alleen. VTK verzorgt vervolgens de verspreiding van dit CV boek in database en paperback vorm naar de bedrijven. Gelieve het formulier in het Nederlands in te vullen.
Inschrijven? invulformulier