Vlaamse Technische Kring

Wat?

Het onthaalweekend is de ideale afsluiter van de welverdiende zomervakantie, die je een voorproefje geeft van het “student-zijn” in de breedste zin van het woord. In de laatste week voor de start van het academiejaar nodigt VTK je uit voor een eerste kennismaking met je toekomstige medestudenten, VTK, de faculteit, proffen en het studentenleven. Zo zal je de eerste week in Leuven meer bekende gezichten tegenkomen dan je ooit had durven dromen en voel je jezelf er direct al een beetje meer thuis. Niemand verplicht je om te komen, maar iedereen zal het je aanraden. Is het niet voor de nuttige info, dan zeker om nieuwe vrienden te maken en je vakantie af te sluiten met een knaller van formaat.

Praktisch

Op dinsdag 18 september word je om 14u00 in het station van Genk verwacht. Van daaruit nemen wij de bus naar Maaseik. Je mag uiteraard ook rechtstreeks naar de kampplaats komen. In dat geval word je rond 14u30 ter plaatse verwacht. De onthaaldagen eindigen op donderdag 20 september rond 11:00. Wij voorzien rond dat uur ook een bus die jullie terug naar het station van Genk zal brengen waar je normaal niet te lang moet wachten op een aansluiting om zo terug te geraken naar alle uithoeken van het land.

Het spijt ons mee te delen dat de onthaaldagen reeds volzet zijn. Alle deelnemers zouden inmiddels een mail ontvangen moeten hebben met verdere informatie. Kijk eerst eens in je spam indien je ze niet gekregen hebt.

Meer vragen? Stuur gerust een mailtje naar . Zet je zeker ook aanwezig op het evenement op facebook. Hopelijk tot dan!

Wat neem je mee: