Vlaamse Technische Kring

Wat is IFB? IFB is de afkorting van Interfacultaire beker. Simpel gezegd is het dus gewoon een competitie tussen alle kringen (en peda's) van Leuven, in (zaal)voetbal, volleybal en basketbal.

Ook dit jaar zal VTK op sportief vlak weer strijden tegen de andere kringen. Bij de heren zullen we in elke categorie de strijd aangaan, bij de dames is er enkel een voetbal- en volleybalteam.

Voorlopig zijn de inschrijvingen vollop aan de gang, dus als u interesse heeft, schrijf u dan zeker hier in! Deze inschrijving is absoluut niet bindend, u zal een mailtje krijgen met informatie over een eerste training, als u het daarna niet meer ziet zitten (wat weinig waarschijnlijk is) kan u nog steeds afzeggen! Het niveau verschilt vaak ook sterk van jaar tot jaar, dus zeker geen schrik hebben of u het niveau wel aankunt (of te laag is), een eerste training zal dat wel uitwijzen!

IFB Dag


Dit jaar wordt in het begin van het academiejaar een heuse Interfacultaire Beker Dag georganiseerd. Iedereen kan vrijblijvend deelnemen aan een open training van de verschillende sporten. Dit biedt de mogelijkheid om het niveau wat aan te voelen en een eerste kennismaking met de ploegmakkers te realiseren.

Verdere info volgt.