Vlaamse Technische Kring

De VTK Citytrip van dit academiejaar is spijtig genoeg al voorbij, maar hou deze pagina volgend academiejaar zeker in de gaten!


Terug van weggeweest, de VTK Citytrip! Dit jaar is Madrid aan de beurt! Hier bezoeken we de interessantste en mooiste pareltjes en bezienswaardigheden van Madrid. We ontdekken er de geschiedenis en cultuur van de Spaanse hoofdstad

Madrid1

Prijs

We vragen een vergoeding van in totaal €250. Je krijgt hiervoor het transport heen en terug, het verblijf met ontbijt in een hostel en gratis openbaar vervoer binnen de stadsgrenzen. Andere maaltijden zullen zelf bekostigd moeten worden, alsook worden de activiteiten op de planning individueel betaald. Je kiest hiervoor zelf welke je meedoet.

Inschrijven

Wil je mee naar Madrid? Schrijf je dan snel in op on.vtk.be/madrid_inschrijvingen

Madrid2

Meer info?

Heen- en terugreis

We vertrekken donderdagochtend 1 november om 8u36 in Leuven om via Amsterdam (Schiphol) naar Madrid te vliegen (aankomst om 16u15).

De terugvlucht van Madrid naar Schiphol is op zondagochtend 4 november om 6u00, we voorzien een aankomst in Leuven om 12u23

Concreet hebben we dus 2 volledige dagen en 4 avonden in Madrid!

Verblijf

We verblijven in het centraal gelegen International Youth Hostel La Posada de Huertas. Hier huren we met de hele groep een paar kamers van 4 tot 8 personen (geen zorgen, deze zijn altijd volledig voor ons) met een gedeelde badkamer en zelfs mogelijkheid tot een keuken. Een ontbijtbuffet is hierbij inbegrepen.

Activiteiten

De activiteiten zijn niet inbegrepen, je kiest dus zelf of je mee gaat of niet. We bieden onder andere:

Bernabeu

Nog meer info?

Heb je nu al vragen, of wil je gewoon meer informatie? Je kan ons bereiken via .