Vlaamse Technische Kring

Cantusweek

Het is weer tijd voor onze cantusweek! Kaartenverkoop start woensdag 12/10 om 12u30 in het Theokot. Nadien ook donderdagmiddag en vrijdagmiddag nog verkoop in het Theokot indien er nog kaarten beschikbaar zijn. Er is ook de mogelijkheid om een weekkaart te kopen Lid: Bier €46, Water €15 Niet-lid: Bier €62, Water €23

Maandagavond: Tirolercantus in de recup. Gütentag commilitones, dit jaar starten we de Cantuswoche met das sterkste Thema ooit: Tirol ! Trek dus uw bretellen aan, zet uw mooiste Hutli auf (mit schonen Feder drauf, natuurlijk) en breng das Boot mee naar de Recup voor een avond vol Lustigkeit und Bier!

Opgelet, geen eigen drank toegelaten!

Bier/Sangria €11/15 Water €4/6

Dinsdagochtend: Tijd om op te staan cantus in 't ElixIr Hé word eens wakker! Hé word eens wakker! Het is Tidj om op te staan Cantus! Kom naar deze kei gezellige cantus om wakker te worden met cava, thee met rum en koffiekoeken. Kom in pyjama of in Samson en Gert thema en krijg €1 korting.

Cava/ rumthee: €10, Water: €4

Dinsdagavond: Titaniccantus in jeugdhuis Impuls (in Wijgmaal) Altijd al willen cantussen op een boot? Altijd al ervan gedroomd om de Celine Dion of Leonardo Di Carpio in jezelf los te laten? Ook MarieLouise zal van de partij zijn en heel hard op en neer gaan. Je mag jammer genoeg wel geen eigen drank meebrengen als je een waterkaart koopt... Maar de Stella zal wel rijkelijk vloeien ! Let op, je fietst ook een kleine 25minuutjes naar deze exclusieve bootcantus.

Bier €11/15 Water €4/6

Woensdagavond: Triocantus in de Waaiberg Op deze cantus is alles per 3! Kom per 3 verkleed naar deze cantus en drink van de 3 verschillende bieren. We drinken Tongerlo, Timmermans Kriek en Tripel Westmalle. Zoals altijd zullen er 3 delen zijn en zitten er 3 personen vooraan. Zoek dus voor één keer een derde wiel aan de wagen!

Bier €11/15 Water €4/6

Donderdagavond: Trump vs Hillary cantus in de Waaiberg Leuven is a hellhole. We will build a wall before de Sportzak because we don’t know where these athletes come from. To honour me (The Trump) join me on Thursday 20/10 at Waaiberg

Bier €11/€15, Water €4/€6