Vlaamse Technische Kring

Skireis 2018

De skireis van 2018 zal doorgaan van 02/02/2018 tot 11/02/2018 naar Risoul, een zeer mooi skigebied in de Franse Alpen met 180 km aan pistes boven en onder de boomgrens. Ook is er de beste après-ski van Frankrijk met een bar in hetzelfde gebouw als de appartementen.

Indien je vragen hebt, mag je altijd mailen naar .

Inschrijvingen

Het Basispakket

De prijs van het basispakket bedraagt 429 euro, dit voor zowel leden als niet-leden.

Hierin zit:


Accomodatie

Les Mélèzes is onze Skikot topper in Risoul! Deze residentie ligt vlak langs de piste, je hoeft maar je appartement uit te stappen en je ski's of snowboard onder je voeten te klikken. Het officiële centrum van Risoul ligt op zo'n 500m maar het episch centrum ligt onderaan deze residentie. Daar bevindt zich de Intersport, de Spar, een bakker, Restaurant La Cherine, en last but not least: onze partybar LA GROTTE DU YETI! Hoe goed kan je het hebben?

De appartementen van Les Mélèzes hebben allemaal een balkon. Ze zijn eenvoudig ingericht, maar alles is er aanwezig om van jouw vakantie een topvakantie te maken!


Skipas

Er is een skipas van 7 dagen inbegrepen in de reissom, deze is geldig van zondag tot zaterdag. Wil je de eerste zaterdag (de dag dat we aankomen) ook gaan skiën, dan kan je een skipas van 8 dagen kiezen. Als je alleen gaat après-skiën dan is er ook de optie om geen skipas te pakken :)


Ski- en Snowboardverhuur

Via Skikot kun je op voorhand materiaal huren aan een voordelig tarief. Wij staan garant dat het materiaal in voldoende mate beschikbaar is. Wij raden je aan het huurmateriaal hierlangs te bestellen. Bij problemen kun je namelijk altijd ter plaatse het materiaal dat via Skikot gehuurd is wisselen, herstellen,… De categorieën lopen uiteen van brons (voor de beginners) tot diamond (voor de veeleisende wintersporter).


Lessen


Skikot Food Pack

Skikot biedt foodpacks aan. De packs bestaan uit een dagelijks ontbijt, picknick en avondmaal voor 6 dagen. Maak je dus geen zorgen in winkelen, honger lijden of ongezonde voeding!


Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering dekt de kosten die ontstaan wanneer je “pech” hebt vòòr je op reis vertrekt en waardoor je niet meer kunt vertrekken. Voorbeelden hiervan zijn: ernstige ziekte of overlijden van jezelf of familieleden tot in de 2de graad,…. De geannuleerde reiskosten dienen steeds aan ons betaald te worden maar mits een geldige reden kun je deze kosten recupereren bij de Europeesche Verzekeringen www.europeesche.nl


Reisverzekering

We raden je aan om goed verzekerd op vakantie te gaan! Een reisverzekering dekt de kosten die ontstaan wanneer je “pech” hebt tijdens je reis. Je bent bij ons verzekerd voor: Ski/Snowboard/Hulpverlening/Geneeskundige kosten/Bagage en ongevallen. Voor de exacte voorwaarden verwijzen we je door naar de website van Europeesche Verzekeringen (www.europeesche.nl). Het totale bedrag is reeds inclusief de assurantiebelasting (9,25%).


Zaterdagbus

Indien je vrijdag nog laat een examen hebt, of misschien zelfs zaterdag, kun je alsnog met de bus mee! We bieden speciaal voor deze stakkers bussen aan die zaterdagavond vertrekken uit Gent, Antwerpen en Leuven. Indien je kiest voor de zaterdagbus, dien je nogmaals te bevestigen in de volgende stap.


Eigen vervoer

Er bestaat ook de mogelijkheid om voor je eigen vervoer (heen en terug) te zorgen. Je krijgt dan een korting van EUR 50 op de reis.

LET OP: als je een zaterdag bus pakt, moet je nog steeds aanduiden dat je met de bus reist. Als je een zaterdag bus kiest en dan eigen vervoer aanduidt, dan is er wel een plaats voorzien op de zaterdag bus voor de heenreis, maar geen plaats op de bus voor de terugreis!