Opleidingspull

VTK wil haar studenten helpen bij de bestelling en levering van de opleidingspullen. Door deze centrale aanpak is het mogelijk om de pullen aan een voordeliger tarief te laten drukken. We proberen de ontwerpen van voorgaande jaren terug te vinden, zodat wij deze kunnen bijhouden en ze niet verloren gaan. Bovendien moeten jullie je geen zorgen meer maken om de contacten met de drukker of de levering.

Wij zijn nog op zoek naar enkele ontwerpen van departementspullen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle pullen die we wel al hebben. Wil jij een ontbrekend ontwerp maken? Laat dit even weten aan de secretaris!

De textielverantwoordelijke van VTK is de secretaris, te bereiken op . Hij is ook gehuisvest op blok 6, het hoofdkwartier van VTK.

Gezien pullen altijd goedkoper zijn wanneer je er meer bestelt, Voorzien we slechts 1 aankoop moment.

Het model van de opleidingspull is dezelfde als de faculteitspull. Zo kan je eventueel aan anderen vragen of je eens mag passen. Van zodra we ervan in het bezit zijn, komt er een maattabel.

En wat mag dat kosten?

Er zijn voor de pullen 2 opties:

  • Zonder VTK-logo op de mouw: €28
  • Met VTK-logo op de mouw: €26, want VTK sponsort €2 per pull

Voor kleinere departementen kan de drukker nog een kleine toeslag rekenen.

Er kunnen dit jaar geen pullen meer besteld worden.

Wist je dat?

VTK ondersteunt jaarwerkingen/departementswerkingen ook bij het organiseren van activiteiten. Wil je eens samen met je jaargenoten een feestje bouwen? Neem een kijkje op de pagina voor jaarwerkingen en departementswerkingen. Contactpersoon voor het organiseren van activiteiten is de vice: .Hieronder volgt een overzicht van de ontwerpen van de opleidingspullen.

Voorkant van de pull

De voorkant van de pull is voor elk departement gelijk:

Architectuur

Biomedische technologie

Bouwkunde

Chemische ingenieurstechnieken

Computerwetenschappen

Elektrotechniek

Energie

Materiaalkunde

Nanowetenschappen

VLITS

Werktuigkunde

Wiskundige ingenieurstechnieken