Neventappen

Zin om zelfs eens mee 't ElixIr uit te baten voor een avond? Of de andere kant van de toog eens verkennen? Dan is neventappen uw roeping! Fakbar 't ElixIr is altijd op zoek naar medewerkers om de hoofdtappers met hun zware taak te helpen. Je kan je inschrijven door hier te klikken en bij "Per Eenheid" te zoeken op Fakbar

Wat is een neventapper?

Tap jij ook graag eens zelf een pintje of wil je gewoon je favoriete hoofdtapper van nog dichterbij bezien? Dan kan je je steeds inschrijven op de neventap-shiften op de VTK site. Voor elke niet-verhuurde avond staan er 2 shiften van 22u00 tot 03u00 op de site. Iedereen is welkom om eens te komen neventappen, je hoeft hiervoor zeker geen tap-talent te zijn, alles wat je hoeft te weten zal de hoofdtapper van dienst je vakkundig uitleggen.

Wat krijg je als beloning?

Natuurlijk zijn we dankbaar voor de hulp die we krijgen en we geven er graag iets voor in de plaats. Indien je een avond komt neventappen krijg je van ons 6 bonnetjes ter waarde van €1,20. Verder drink je tijdens het werken gratis (alles behalve sterke drank), zolang je maar niet omvalt achter de toog (de grond is daar even hard als voor de toog).