Vlaamse Technische Kring

ISIC (International Student Identity Card) is de enige wereldwijd erkende studenten ID-kaart voor universiteits- en hogeschoolstudenten. De ISIC is beschikbaar in maar liefst 120 landen waaronder alle EU-lidstaten en wordt erkend en gesteund door UNESCO. VTK biedt bovenop zijn eigen lidkaart sinds dit jaar ook de ISIC kaart aan voor de prijs van 3,5 euro in plaats van de normale kostprijs van 16 euro.

Met je ISIC geniet je als student van zowat 40.000 kortingen op verschillende producten en services in eigen land maar ook in het buitenland. Zo krijg je met deze kaart bijvoorbeeld 10 procent korting bij de Ali Baba en de Downtown Jack in ons eigen Leuven. Bij McDonald’s krijg je een gratis cheeseburger bij het bestellen van een menu. In vele musea in de wereld geldt deze kaart trouwens als enig geldig bewijsstuk dat je studeert, en binnen mag aan studententarief! Voor verdere info over alle kortingen, klik hier!

Helemaal overtuigd? Vul dan deze form in, en haal je kaart af aan onze cursusdienst. De levertijd bedraagt ongeveer 2 weken.

Indien je problemen of vragen hebt, mag je altijd mailen naar .

Opmerking: je moet lid zijn van VTK om toegang te hebben tot de form. IT is ervan op de hoogte dat de 'geen toegang' niet zo heel duidelijk is en gaat die wat verduidelijken.