Vlaamse Technische Kring

Experis
Experis

Sector: Architecture & Construction

Stad: Regio Kempen

Ingenieur Stabiliteit – Regio Kempen (Turnhout/Herentals)


Als ingenieur heb je een passie voor wetenschap, innovatie en techniek. Of je nu opzoek gaat naar optimalisaties, iets nieuws wil creëren, of je een eigen team wil leiden, één ding is zeker: Je wordt geprikkeld door innovatie en je wil het verschil maken. Dat is waarvoor jij uit je bed komt.

Experis, een divisie binnen de Manpowergroup, werkt samen met heel wat klanten in verschillende sectoren. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs in direct vast contract.

Heb jij een passie voor bouw en renovatie? Ben je op zoek naar afwisseling in projecten? Dan is deze functie iets voor jou! Bij onze klant krijg je te maken met allerlei projecten, gaande van particuliere woningen tot openbare gebouwen.

Samen met onze klant zijn wij daarom op zoek naar een stabiliteitsingenieur. Ben jij diegene die wij zoeken om samen met onze klant door te groeien naar een hoger niveau?

Binnen deze functie van stabiliteitsingenieur heb jij de verantwoordelijkheid over verschillende zaken en ga je geen uitdaging uit de weg.

Bij het berekenen en ontwerpen van draagstructuren ga je zeer nauwkeurig te werk. Om deze taak tot een goed einde te brengen sta je open voor samenwerking. De tekenaar en jij zullen een tandem vormen bij bovenstaande taken. Ook bij het opstellen van de meetstaten en bestekken werken jullie samen.

Hiernaast hecht je ook belang aan menselijke relaties en bouw je deze vlot op. Dit is van belang omdat je zal optreden als contactpersoon voor de klanten.

Adviseren en toezicht houden op werven spreekt je aan en doe je graag en met de nodige efficiëntie.

Bij onze klant kom je terecht in een jong en ambitieus team bestaande uit ingenieurs, tekenaars en administratieve medewerkers. Je krijgt de kans om geregeld je kennis bij te schaven zodat je steeds op de hoogte blijft van de nieuwste regelgeving en technieken.

Hiernaast krijg je een vast contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Als stabiliteitsingenieur bezit een masterdiploma bouwkunde. Een eerste werkervaring daarin is zeker een pluspunt.

Deadlinegericht werken en presteren onder druk geven jou de voldoening die je zoekt in een functie. Je werkt naar deze deadline toe met de hoogste zorg op gebied van kwaliteit en precisie.

Reken en tekenprogramma’s (Buildsoft en Autocad) heb je volledig onder de knie en daarnaast ben je een teamspeler pur sang die geniet van het werken in team.