Vlaamse Technische Kring

Experis
Experis

Sector: Distribution, Logistics & Transportation

Stad: Regio Lier

Young Potential Supply Chain Planner


Experis, een divisie binnen de Manpowergroup, werkt samen met heel wat klanten in verschillende sectoren. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs in direct vast contract.

Onze klant hecht belang in het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve producten en diensten die levens bewaren en verbeteren over de hele wereld.

Om een optimale beschikbaarheid van afgewerkte product naar hun klanten te garanderen door het afstemmen en coördineren van de verschillende resources, zijn we opzoek naar een Supply Chain Planner.

Als Supply Chain Planner ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de productieplanning op basis van de klantenvereisten en de betrokken departementen. Door de nodige invloeden uit te oefenen de departementen en voorzien van optimale beschikbaarheid van grondstoffen en componenten, zorg je dat de planning behaald wordt. Zo ga je dan ook pro-actief te werk om potentiële problemen te voorkomen.

Daarnaast ben je als Supply Chain Planner een spilfiguur tussen de verschillende afdelingen en zowel intern als extern. Je bent ook de contactpersoon voor klanten ivm orders, rekening houdend met oa leverdata, prioriteiten, vertragingen, enz.

Uiteindelijk sta je ook in voor de optimalisatie van de de procesflow dmv kritische analyse van de werkomgeving en formuleren van verbeteringsvoorstellen.

Bij afwezigheid van de Supply Chain Leader, word jij ingesteld als vervanger.

Als Supply Chain planner kom je in innovatief en internationaal werkomgeving met een ruime waaier aan opleidingen waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

Niet te min krijgt je onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur met een sterk competitief salaris op basis van je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Als toekomstige Supply Chain Planner, beschik je over:

  • Master Industrieel-, Bio-Ingenieur, TEW, of gelijkwaardig door ervaring.
  • Passie voor het productiegebeuren.
  • Kennis van SAP, wordt mooi meegenomen.
  • Goede kennis van het Engels.

Je bent ook zeer klantgericht en zet graag je communicatie- en sociale skills in. Dankzij je analytische mindset, ga je pro-actief en probleemoplossend aan het werk. Ook knopen doorhakken schrikken je niet af en weet je zo je prioriteiten te stellen.