Vlaamse Technische Kring

Experis
Experis

Sector: Biomedical & Pharmaceutical

Stad: Regio Lier

Young Potential GMP Trainer – Coach


Experis, een divisie binnen de Manpowergroup, werkt samen met heel wat klanten in verschillende sectoren. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs in direct vast contract.

Onze klant hecht belang in het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve producten en diensten die levens bewaren en verbeteren over de hele wereld.

Om de Operations te ondersteunen bij het trainingsgebeuren, zoeken we vandaag een young potential, die een functie als Trainer/Coach ambieert.

Als trainer/coach sta je in voor de optimalisatie van de trainingsopzet en opvolging van de verschillende trainingen. Zo zal je bijvoorbeeld instaan voor het verder ontwikkelen en organiseren van aseptisch gedrag dmv onder anderen bewustmaking.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de onderhoud van trainingsfiles (registraties, kwalificaties, enz). Bestaande procedures, werkinstructies, enz. worden kritisch geanalyseerd en waar nodig aangepast en/of bijgestuurd.

Als young potential kom je in innovatief en internationaal werkomgeving met een ruime waaier aan opleidingen waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

Niet te min krijgt je onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur met een sterk competitief salaris op basis van je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Als toekomstige trainer/coach, beschik je over:

  • Master of gelijkwaardig door ervaring.
  • Bewustzijn van aseptische technieken.
  • Organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • Goede kennis van het Nederlands en Engels.