Vlaamse Technische Kring

ExxonMobil Technology Seminar & Reception

Feb
21

18:00 - 22:00

Locatie: Auditorium Kasteel Arenberg

Technology Seminar & Reception - dinsdag 21 februari 2017 - 18h15 – Kasteel Arenberg.

2017 Outlook for Energy: A view to 2040.

Ons Energy Outlook rapport beschrijft de toekomstige trends in de energievraag, -bevoorrading en -technologie. Het is het resultaat van uitvoerig onderzoek in meer dan 100 landen. Dit wordt jaarlijks opgesteld en vormt de kern voor ExxonMobils bedrijfsplanning. Hoe evolueert de energiemix in een wereld waarin de energiebehoefte voortdurend groeit? En wat zijn de uitdagingen die hierbij komen kijken? Een zeer interessante uiteenzetting, aangezien jullie als toekomstig ingenieur meer en meer met de energiekwestie te maken zullen krijgen.

Op 21 februari geven wij een toelichting over deze materie. Hierbij is er zeker de mogelijkheid om al jullie vragen te stellen. De presentatie wordt afgesloten met een gratis receptie, jullie aangeboden door ExxonMobil. Op deze receptie met Meet & Greet zullen heel wat jonge ingenieurs aanwezig zijn, zodat jullie met hen nog kunnen nakaarten over wat belooft een zeer interessante avond te worden.

Inschrijven kan via on.vtk.be. Deadline voor inschrijving is 17 februari 2017. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

Lio, William & Maarten University Team KUL Engineering