Vlaamse Technische Kring

HRRail - The Smartest TrainBrain

Mar
11

11 Mar 12:00 - 28 Mar 12:00

Location: Station Brussel-Zuid (Voorstellen concept)

Al voor de 5 de keer organiseert NMBS The Smartest TrainBrain; een wedstrijd gericht naar ingenieursstudenten. De uitdaging voor dit jaar luidt als volgt: Bedenk een systeem om glasconstructies op perrons efficiënter te reinigen.

Deze uitdaging kan je op 2 verschillende manieren aanpakken:

  • Ofwel (elektro)mechanisch
  • Ofwel architecturaal

Waarom zou je hier je tijd insteken?

Omdat je kans maakt op fantastische prijzen! De winnaars gaan aan de haal met een transformer book. Het team dat op de tweede plaats eindigt krijgt reisvouchers t.w.v €200 per teamlid. Het derde team wint een festivalticket voor Rock Werchter.

Hoe ga je van start?

Zoek minstens één en maximum 3 teamgenoten en buig jullie over deze vraag. Meer technische details vind je op www.thesmartesttrainbrain.be We verwachten je antwoord ten laatste 11 maart 2019 in onze mailbox railjobs@hr-rail.be Is jullie inzending bij de beste 12? Dan verwachten we je op 28 maart 2019 dicht bij het station van Brussel-Zuid waar jullie het ingezonden idee/concept komen voorstellen aan een jury van ingenieurs.

Zin in?

Wacht dan niet langer! Surf naar www.thesmartesttrainbrain.be en ga aan de slag. Heb je vragen? Stel ze gerust via railjobs@hr-rail.be