Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 5 mei 2013
Download het Bakske in PDF hier


Het is weer zover, de kiesweek is hier. Deze week gaan we op zoek naar de opvolgers van DELTA. Het minste wat je alvast kan doen is stemmen op donderdag 9 mei, zo maak je gebruik van je democratisch studentenrecht en bepaal je mee wie volgend jaar jou vertegenwoordigt op alle niveau’s van de Associatie KU Leuven. Maar wat de kiesploegen het liefst hebben is natuurlijk dat je langskomt tijdens de kiesweek zelf (5-8 mei) om te genieten van hun leuke activiteiten, gratis drank en lekkere snacks. Stemmen kan via verkiezingen.loko.be/vtk. Om middernacht maakt VKK dan de uitslag bekend in fakbar ‘t ElixIr.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK Surfreis

Na de VTK Skireis komt er nu ook de VTK Surfreis! We gaan samen met Surfblend naar Molliets voor een luttele prijs van 299 euro. Hierin zijn inbegrepen: 7 overnachtingen, busreis heen en terug, halfpension, gebruik van alle surf- en sportmateriaal, camp T-shirt en extra’s zoals een gratis strandcantus en 3 gratis drankkaarten. We vertrekken vrijdagavond 5 juli en zijn zondagochtend 14 juli terug. Inschrijven doe je via http://www.surfblend.be/vtk.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW