Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 24 maart 2013
Download het Bakske in PDF hierHet Bakske (bakske@vtk.be)

Studentenbevraging 3e bachelors

Beste student, De Faculteit zoekt deelnemers aan een bevraging over ontwerpen en rapporteren in de ingenieursopleiding. Met de resultaten van de bevraging hopen we het onderwijs voor ingenieursstudenten alsook de opbouw van dergelijke vaardigheden te optimaliseren. Concreet zoeken we een 15-tal studenten uit de derde bachelor, die we graag uitnodigen op 24 april om 12u40 in de vergaderzaal (lokaal 00.52) van het kasteel. De bevraging zal niet langer dan een uurtje in beslag nemen en er worden broodjes voorzien voor de lunch. Studenten die wensen deel te nemen kunnen zich aanmelden via Laura.Versteele@eng.kuleuven.be. Gelieve in je e-mail ook steeds je hoofdrichting te vermelden!

YERA zoekt bestuursleden

YERA (Young Energy Review Association), vorig jaar opgericht als denktank voor masterstudenten omtrent energiethema’s, zoekt opvolging. Ben jij gepassioneerd door energie en bereid je kennis te gebruiken om onduidelijkheden in pers en publieke opinie op te helderen met artikels, debatten en organisatie van activiteiten? Dan is een bestuursfunctie bij YERA een uitgelezen kans! Je maakt deel uit van jonge ingenieurs die niet bang zijn zicht te profileren met gefundeerde meningen en ondernemerschap. We zijn voornamelijk op zoek naar studenten die volgend jaar hun laatste masterjaar afleggen, maar gemotiveerde 1e masters zijn ook zeker welkom om te appliceren. Stuur voor 15 April je CV en een korte motivatie door naar hr@yera.be. Voor meer informatie kan je terecht op onze site: www.yera.be. Hopelijk kunnen we je snel verwelkomen in ons team!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW