Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be.

HTML-Bakske - 17 februari 2013
Download het Bakske in PDF hier


We hebben het semester goed ingezet met een belachelijk toffe student welcome snow edition, een openingscantus en andere onthaalactiviteiten. Deze week geven we ons nogmaals 100% met topactiviteiten zoals de spetterende AfrekeningsTD!

Het Bakske (bakske@vtk.be)

De Afrekening

Reeds voor de vijfde keer brengt VTK in samenwerking met Studio Brussel de Afrekening terug naar Leuven en het belooft opnieuw een vet feestje te worden! Kaarten kun je kopen in het Theokot, ‘t ElixIr, Alma 2 en Alma 3. VVK €3 voor leden en €5 voor niet-leden (ADD:€5/€7). Meer info is te vinden op vtk.be/on/afrekening.

BEST daagt je uit!

Ingenieursstudenten, het is tijd om al je ingenieurskennis eindelijk in praktijk om te zetten en hiermee ook kans maken op mooie prijzen! Wat dacht je van een reisje naar Londen? BEST Leuven organiseert haar jaarlijkse ingenieurscompetitie EBEC Leuven, en daagt jou in een groepje van 4 vrienden uit om de meest originele, werkende oplossing te vinden voor een gegeven probleem. Wat? EBEC Leuven Wanneer? Zaterdag, 2 maart Waar? Campus Arenberg, C300 Te winnen? Treintickets naar Londen, GO-passen, ... Inschrijvingen? Individueel of al met 4, schrijf je in op de website http://www.best.eu.org/leuven/ Meer informatie? http://www.best.eu.org/leuven/nl/ebec-leuven-2013 Misschien wel tot dan!

BEST Summercourses

Geen herexamens? Goed nieuws want dan heb je zeker tijd om deze zomer op BEST Summercourse te gaan voor maar 45 euro! Wel herexamens? Niets beters dan een BEST Summercourse om de herexamens volledig van je af te zetten! Dus geen excuses: het is tijd om je in te schrijven voor de BESTe twee weken van je leven. Alle mogelijkheden vind je op http://best.eu.org/courses/ . Binnenkort komen we eens langs in de les met meer informatie. Om jullie te helpen met het schrijven van een motivatiebrief organiseren we volgende week woensdag een middag waarin we jullie tips en tricks geven om zeker geselecteerd te worden!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst.

© 2012-2013 Vlaamse Technische Kring VZW