Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be
     
semester 1 week 2 - 30 september 2018
 
Download het Bakske in PDF hier

Looptraining 24 urenloop

Maandag 1 tot Donderdag 3 september | 20u30 | Atletiekpiste
Het academiejaar is terug begonnen en dan kijkt iedereen uiteraard al uit naar de looptrainingen ter voorbereiding op de 24 urenloop. Dus haal je loopschoenen maar vanonder het stof en kom vanaf donderdag 27 september naar de ingang van de atletiekpiste. Na de fantastische overwinning van vorig jaar willen we dit jaar na 29 jaar nog eens tweemaal op rij winnen!

Een goede voorbereiding is dus een must en daarom zorgen we voor een looptraining op maat voor iedereen. Zowel een zeer rustige duurloop, een snellere duurloop als een intervaltraining zullen aangeboden worden. Na de training is er de mogelijkheid om het rondje van de 24 urenloop te testen en zo mogelijks in het befaamde speedyteam van VTK terecht te komen. Op naar die twee overwinningen op rij!

THE BATTLE IS OURS! JOIN THE VTK ARMY!

Peter-Meter Avond

Donderdag 4 oktober | 19u30 | Alma 3
Als eerstejaar heb je uiteraard een hoop vragen: hoe moet je beginnen aan die gigantische berg cursussen? Wat vindt de prof belangrijk op zijn examen? Waar zijn de toffe plekjes in Leuven?

De makkelijkste manier om een antwoord te krijgen op al deze vragen, is door ze te stellen aan iemand die al in het tweede of derde jaar zit. Daarom organiseren we voor jullie een PeMe-avond. Tweede- en derdejaars worden verwacht om 19h30 en krijgen een café toegewezen in de stad. Eerstejaars worden verwacht om 20h00 en krijgen de locatie van hun toekomstige peters en meters. Inschrijven is voor beiden verplicht op de VTK-site. Na de PeMe avond kan je ineens met je kersverse peters en meters gaan feesten op onze FESTIVAL FUSION TD en zo gratis inkom en een gratis drankje bemachtigen!

Festival Fustion TD

Donderdag 4 oktober | 22u00 | Alma 2
Ook al met heimwee aan het terugblikken op de zalige festivals van deze zomer? Is het verlangen naar een episch feestje groot? Samen met VRG nemen wij jou nog één keer mee naar de festivalweide! Op donderdag 4 oktober wordt Alma 2 omgevormd tot een heus festivalterrein! DJ's van Balaton, Laundry Day, Couleur Café en Tomorrowland maken er een nacht van om nooit te vergeten! En dat allemaal voor een spotprijsje!

Ticketverkoop elke middag van 12u30-14u in Theokot, Alma 3 en Alma 2!
VVK: €2/3 (L/NL)
ADK: € 4/5 (L/NL)
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..
Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW