Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 8 - 15 april 2018
Download het Bakske in PDF hier

Schaak- en Wiestoernooi 2.0
Maandag 16 april | 20u00 | ESAT B91.100

Wegens groot succes vindt er ook dit semester een schaak- en wiestoernooi plaats! Inschrijvingen voor het schaaktoernooi op on.vtk.be/schaak2 en voor het wiestoernooi op on.vtk.be/wies2. Er vallen mooie prijzen te winnen! Prijs L/NL: €1/1,5 Vragen mogen naar cultuur@vtk.be gestuurd worden.

Ballenbadfeestje
Dinsdag 17 april | 22u00 | 't ElixIr

Dinsdag is het zo ver, de tweede editie van ons ballenbadfeestje! Om het kind in iedereen boven te halen voorzien we dan ook een promo die je met je zakgeld van 10 jaar geleden nog had kunnen betalen: Vodka-fristi aan €1,50!

Alma 1 Cantus
Woensdag 18 april | 20u00 | Alma 2

Paasvakantie, Paasverlof, Paasblok,… Hoe je het ook wilt noemen, het blijft 2 weken zonder studentenleven. 2 Weken zonder fakbars, zonder donderdagfeestjes en zonder cantussen. Dat laatste gaan wij voor jullie helemaal goedmaken! Medica en VTK presenteren de jaarlijkse Alma 2 cantus. Al jaren is deze cantus een hoogtepunt in het cantus jaar. We steken 500 studenten, onze beste cantoren en veel drank in de Alma. Kortom, dit wordt episch! Dus zet 18 april al maar vast in je agenda! Kom maandag na de paasvakantie je kaart kopen! En kom woensdag lekker cantussen op bier en sangria! See you there!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW