Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be
     
semester 2 week 7 - 25 maart 2018
 
Download het Bakske in PDF hier

Far-From-Home karaoke

Maandag 26 maart | 21u00 |Theokot
Smeer je keel alvast voor deze zalige karaoke!!! Iaeste en vtk slaan de handen in elkaar om deze avond door heel Leuven te laten weerklinken. Met drank en eten a volonté vervult deze avond je diepste verlangens. Kom dus allen af en we reizen samen de wereld rond! Line up: YOU! Drank: 30 cent!!! SAY WHAAAT? Hapjes: 50 cent!

Paasdag

Woensdag 28 maart | 10u00 - 20u00 | Theokot
Om helemaal in de paassfeer te komen organiseert VTK Cultuur op 28 maart een heuse themadag rond Pasen. Om te beginnen is er een gezellige paasbrunch in het Theokot. Spek met ei, koffiekoeken, verse pannenkoeken en vele meer is aanwezig om je dag optimaal te beginnen. Over de middag is er een gratis workshop paaseireren schilderen. Om 16u is er de paaseierenraap. Wie weet vind jij wel het gouden ei! Het gouden ei levert je een gratis vat op in onze fakbar! Deze paasdag wordt afgesloten met een chocolade workshop

Galabal des Vlaamse Technische Krings

Vrijdag 30 maart | 20u30 | Arenbergkasteel en Birmingham Palace
Het is weer tijd voor ons jaarlijkse galabal! Dit jaar zal het doorgaan in het prachtige Birmingham Palace in Anderlecht. Uiteraard kan er vooraf weer genoten worden van een glaasje cava (of 2) en een hapje op onze gratis receptie in het kasteel. Dan kan u gebruik maken van onze bussen om naar het galabal vervoerd te worden. Het belooft wederom een magische nacht te worden om nooit meer te vergeten. Wij zien jullie graag vrijdag in je fancy outfit met a touch of gold in Anderlecht. Tot dan!
Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..
Copyright 2016-2017 Vlaamse Technische Kring VZW