Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 1 week 2 - 1 oktober 2017
Download het Bakske in PDF hier

Looptraining
Elke dag | 20u00 | Atletiekpiste

Uit goede gewoonte zetten we deze week onze looptrainingen gewoon verder. Terwijl ze bij Apolloon een vierde man zochten om te kaarten, was VTK in de eerste week al massaal vertegenwoordigd op de allereerste looptraining van het semester. Nu, deze week doen we dat gewoon over! Door elke dag van de week zowel snelheidstrainingen als uithoudingstrainingen aan te bieden, kan elke loper zelf kiezen op welke manier hij/zij nog kan verbeteren. Afspraak om 8u aan de atletiekpiste voor het sportkot!

Oktoberfest
Dinsdag 3 Oktober | 22u00 | Fakbar 't ElixIr

Na de twee knallers van vorige week gaan we al dan niet in stijl voort met ons jaarlijkse 'Oktoberfest' bierfestijn. Haal die lederhose outfit alvast uit de kast en kom uit volle borst meezingen op hits als '99 Luftballons', 'Angela Merkel' of 'Johnny Däpp'. Om de keelbanden gesmeerd te houden worden onze halve liters afgeprijsd naar €1,50. Geen reden dus om thuis te blijven!

Jungle TD
Donderdag 5 oktober | 22u00 | Musicafe

In de eerste week van het academiejaar is er alvast uitbundig met de beentjes gezwierd en liters drank gevloeid. Om deze trend verder te zetten, organiseren we in de tweede week een geweldige JungleTD. De meest wilde beats van enkele beestige DJ's zullen ongetwijfeld zorgen voor een onvergetelijke avond. Kom langs met je hele PeMe-groepje en krijg een consumptiebonnetje.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2017-2018 Vlaamse Technische Kring VZW