Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

semester 2 week 3 - 26 feb 2017
Download het Bakske in PDF hier


Nadat we ongetwijfeld allemaal onze droomjob hebben gevonden, kunnen we nu nog even volop geniet van ‘het student zijn’. Wij helpen je op weg, door elke dag pizza te voorzien in het theokot en frisse pintjes op de Oude Markt en in de Waaiberg.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Pirates cantus Halftime
Dinsdag 28 feb | 20u00 | Waaiberg

Yo-ho kameraden! Je piraadt het nooit, er komt weer een cantus aan! Halftime verwacht jullie allemaal dinsdag 28 februari aan schip de Waaiberg en we zetten gezamenlijk koers brakboord. Doors 20u en Io Vivat 20u30. Drink je helemaal scheve schuit en eindig als Berend Brokkepap. Schip ahoi!
Verkoop vindt plaats op maandagmiddag in het Theokot.

Schaaktoernooi 2.0
Woensdag 01 maart | 19u45 | Esat B91.100/200

Wegens groot succes van het schaaktoernooi van het vorige semester, zal er ook dit semester een schaaktoernooi plaatsvinden! Het schaaktoernooi bestaat uit 6 rondes van maximum 20 minuten. Er zal een hapje en drankje aangeboden worden aan zeer schappelijke prijzen en de allerbesten mogen een prijs in ontvangst nemen!
(aanwezig vanaf 19u45, aanvang toernooi om 20u, vooraf inschrijven via on.vtk.be/schaak)

Student Music Festival
Donderdag 02 maart | 16u00 | Oude Markt

Op 2 maart 2017 verwelkomen Ekonomika, VTK en Oude Markt Leuven alle studenten op de tweede editie van het Student Music Festival. De Oude Markt zal in al zijn glorie tot leven komen dankzij een heus podium, verschillende topartiesten, drankstanden en het nodige entertainment.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2015-2016 Vlaamse Technische Kring VZW