Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 2 maart 2015
Download het Bakske in PDF hier


Ook in deze vierde week van het semester plant VTK je week weer vol. Na een fantastische kanweek kan je deze week komen meezingen op de HoJa-cantus, komen dansen op de enige echte Jungle Party, of komen luisteren naar het gitaarconcert.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Jobfair

Op 12 maart organiseert VTK opnieuw zijn jaarlijkse Jobfair. Net als vorig jaar wijken we hiervoor uit naar de Brabanthal, waar meer dan 100 bedrijven zich aan jullie voorstellen tussen 10h00 en 17h00. Meer informatie vind je op http://jobfair.vtk.be waarop alle bedrijven staan die aanwezig zullen zijn ingedeeld per sector. Alle laatstejaars ontvangen een gratis middagmaal in combinatie met een drankje. Op het einde van de dag is er een wedstrijd, waar er mooie prijzen (oa. tablet) worden uitgedeeld. Om deel te nemen aan de jobfair en kans te maken op deze prijzen, gelieve voor maandag 9 maart 2015 om 12:00 uur in te schrijven op on.vtk.be/subscribe.

Om 11h30 vindt er in de foyer van de Brabanthal ook een debat plaats tussen AG Insurance, Capgemini, Elia, Jan De Nul, NMBS, TMC en de decaan van de faculteit ingenieurswetenschappen professor Steyaert. Zijn ingenieurs geschikt voor een management carrière? Worden industrieel ingenieurs anders behandeld tijdens de recruitment procedure? Deze en andere vragen zullen uitgebreid worden bediscussieerd met mogelijkheid tot interactie vanuit het publiek

Voorkruipen op cudi

Spaar wachttijd op cudi uit en steek je vrienden voor, door een minuutje te nemen en de docentenevaluatie in te vullen on.vtk.be/docent Toon ons het bewijs en kom bovenaan in de wachtrij terrecht!

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2014-2015 Vlaamse Technische Kring VZW