Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 2 deccember 2013
Download het Bakske in PDF hier


Tussen al het studeren door biedt VTK deze week een ontspannende avond: VTKoncerts! Bovendien kan je dinsdag in het Theokot komen gamen tijdens de LAN-party.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

VTK Bureau 5

Ook deze woensdag, 4 december gaan we nog eens vergaderen. We zullen dit keer kijken of de resultaten van de docentenevaluatie niet beter strenger worden behandeld zoals bij wetenschappen. Daarnaast buigen we ons over de problematiek rond plagiaat en rond buitenlandse studenten.Inschrijven kan op http://on.vtk.be/bureau, ook de agenda en vorige verslagen zijn op de VTK-site terug te vinden. Tot woensdag!

Bedrijfspresentaties Arthur D. Little & Foster Wheeler

Op donderdag 5 december vanaf 20u organiseert bedrijvenrelaties een presentatie-avond in het Thermotechnisch instituut. Die avond zullen Arthur D. Little en Foster Wheeler een presentatie geven, gevolgd door een gezellige receptie. Arthur D. Little is een wereldwijde speler in management consulting, gespecialiseerd in strategische consulting en operations management. Foster Wheeler is een internationaal bedrijf, actief in de engineering en constructie van grote projecten, en in de productie van power equipment.

VTKoncerts in de Blauwe Kater

Op donderdag 5 december vindt de opvolger van Booze 'n Blues plaats, VTKoncerts! Ook dit jaar wordt het een avond vol met goede muziek en goedkope drank. Atmosfeer (winnaar IFR 2013), Karma Police (halve finalist Nieuwe Lichting Studio Brussel) en Kalisto Bay(finalist Nieuwe Lichting Studio Brussel) zullen het beste van zichzelf geven. Kom dus zeker eens een kijkje nemen vanaf 22u in de zaal van de Blauwe Kater. Leden: 3 euro, niet-leden: 4euro.

Deadline indienen CV boek

Beste laatstejaar, de deadline voor het indienen van je CV voor het CV boek is met enkele dagen verlengd naar woensdag 4 december om 20u00. Wij leveren een standaard lay-out aan waarin jij je (binnen beperkte grenzen) kan uitleven over jouw professioneel leven. VTK verspreidt dit boek vervolgens onder geinteresseerde bedrijven. Op die manier kunnen deze bedrijven alle CV's van je jaargenoten vergelijken zonder daarbij gestoord te worden door de opmaak of de lay-out.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

Copyright 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW