Zie je enkel plain-text? Druk dan op afbeeldingen weergeven of ga eens op zoek in je instellingen. Bij verdere problemen kan je gerust een mailtje sturen naar communicatie@vtk.be

HTML-Bakske - 11 november 2013
Download het Bakske in PDF hier


Er is weer veel te doen geweest vorige week: international week, jamsessie, beachparty en ook de schachten zijn eindelijk gedoopt! Deze week staan oa een stevige massacantus en de stagefair op het programma. Ook wergroepen als Halftime en Kanweek zetten hun beste beentje voor.

Het Bakske (bakske@vtk.be)

Stagefair

Op donderdag 14 november vindt vnaf 17u de jaarlijkse Stagefair plaats in de Campusbibliotheek Arenberg, waar bedrijven zichzelf en hun beschikbare stageplaatsen kunnen voorstellen. Dit jaar kunt u genieten van volgende bedrijven:
  • Exxon Mobil
  • Arcelor Mittal
  • Roegiers & Co.
  • BASF
  • McKinsey
  • Procter & Gamble
  • Alcatel Lucent
  • Cochlear

CV Screening

Beste laatstejaar, op dinsdag 26 november 2013 komen professionele recruiters van Xelvin naar de campus om feedback te geven op jullie persoonlijk CV. Xelvin is een Nederlands detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in technische profielen met een uitgebreide knowhow over human resources. Ze zullen 10 tot 15 minuten uitrekken om feedback te geven op de lay-out, inhoud en structuur van je CV. Om de screening zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we je om voor maandag 11 november om 20u00 je CV te uploaden op http://on.vtk.be/cvscreening. Meer info over alle mogelijkheden die Bedrijvenrelaties aanbiedt om jouw CV een boost te geven, kan je terugvinden op http://on.vtk.be/mijncv.
De editie van dit jaar zal gehouden worden in de Campusbibliotheek Arenberg, vanaf 17u.

Croquesverkoop Halftime

Heb je geen zin om zelf te koken? Geen probleem. Halftime helpt je uit de nood en maakt voor jou op donderdag 14 november vanaf 12u croques aan het Theokot. Er is keuze tussen croque monsieur (€0.80), croque hawai (€1) en croque met zalm & kruidenkaas (€1). Dus kom zeker langs bij ons en eet je buikje rond.

Je krijgt deze mail omdat je ingeschreven bent op de Bakske-mailinglijst. Wens je deze mail niet meer te ontvangen, klik dan hier en schrijf je uit..

© 2013-2014 Vlaamse Technische Kring VZW